Gratis webinar om teamledelse

Lær at skabe synergi i dine teams

Udvikling af effektive teams ved hjælp af GRUS/TUS

Virkeligheden for rigtig mange offentlige og private organisationer er, at deres resultater bliver til i team-samarbejde og samskabelse. Derfor skal ledere være opmærksomme på at udvikle effektive teams, så samarbejdet i organisationen bliver kendetegnet ved synergi:

”Netop fordi vi mennesker har lært at samarbejde, har vi gjort så imponerende fremskridt som art. Når vi samarbejder, kan vi nå uendeligt meget mere, end hvis vi arbejder enkeltvis. Det er princippet om synergi…”

Michael A. West

Men det kommer ikke af sig selv. Lederen må være opmærksom på rammesætning, retning og visioner, roller, regler for samspil og relationer. Det er naturligvis afgørende, at dette arbejde foregår i en åben dialog, men også i en systematik, der sikrer, at alle medlemmer bliver hørt og oplever ejerskab i processen.

På webinaret vil vi også vise, hvordan man kan bruge Musskema.dk’s GRUS-modul til helt praktisk at udvikle effektive teams, så dialogerne er forberedte med inputs fra alle deltagere, og at der også igennem møderne sikres rammer for den afgørende opfølgning.

Oplægsholdere: Joachim Langagergaard og Poul Langagergaard

Pris: GRATIS (husk at melde afbud, hvis du bliver forhindret)

Tid og sted: Fredag d. 26. marts kl. 9.00-10.30 på Zoom

Joachim_L1_beskåret-1

Joachim Langagergaard

Partner og direktør i Musskema.dk, Cand.scienct.pol fra Aarhus Universitet

Med mere end 20 års ledererfaring hos blandt andet Berlingske Medier har Joachim Langagergaard indgående kendskab til daglig ledelse af medarbejdere.

 

Poul

Poul Langagergaard

CEO og partner i Musskema.dk,
Cand. theol. fra Aarhus Universitet 1976

Poul har arbejdet med ledelse siden 1976 i stillinger som topchef, personalechef, IT- og kommunikationschef m.m. i både privat og offentligt regi.