Gratis webinar om onboarding

Med god onboarding bidrager medarbejderen hurtigere til helheden, mens chancen for fastholdelse øges

Bliv klædt på til onboardingen

De første seks måneder af et onboardingforløb er ifølge ledelsesforsker Marcus Buckingham de mest kritiske. Det er her, medarbejderen vurderer, om han/hun kan se sig selv på længere sigt i virksomheden.

Derfor er det vigtigt, at lederen er tæt på medarbejderen og hjælper vedkommende med at finde sig godt til rette i organisationen. Det er ikke blot sund fornuft men en god investering.

På dette webinar tager vi fat på en række stærke ledelsesteorier, som kan hjælpe os til vigtige indsigter omkring onboarding, herunder Marcus Buckingham, Hersey & Blanchard samt Jan Tønnesvang. Vi fokuserer på de psykologiske faser, man som nyansat kommer igennem – og hvordan man som leder møder medarbejderen og matcher de behov, der knytter sig til den enkelte fase. Noget som kan få afgørende betydning for, om folk kan se sig selv i virksomheden på sigt.

Vi viser også, hvordan Musskema.dk kan understøtte onboardingforløbet blandt andet ved hjælp af vores onboardingmodul.

Pris: GRATIS (husk at melde afbud, hvis du bliver forhindret)

Tid og sted: Fredag d. 7. maj kl. 9.00-10.30 på Zoom 

Joachim_L1_beskåret-1

 

Oplægsholder:

Joachim Langagergaard

Partner og direktør i Musskema.dk

Med mere end 20 års ledererfaring i blandt andet Berlingske Medier har Joachim Langagergaard indgående praktisk erfaring med at onboarde medarbejdere og få dem til at føle sig som en del af holdet.

Denne erfaring er koblet sammen med solide ledelsesteorier på området og en anerkend-ende tilgang til medarbejderudvikling.