Gratis webinar om nærværende ledelse og 1-1-samtaler

Lær mere om, hvordan du bevarer nærheden til dine medarbejdere – uanset om I er sammen på kontoret eller om I ind i mellem arbejder på distancen

Nærværende ledelse og 1-1-samtaler

Nærværende og synlig ledelse kan noget. Også i situationer, hvor medarbejdere i perioder kan være lidt på ”distancen”.

Hvad var vores vigtigste læring fra Covid-19-tiden, som faktisk har bærekraft ind i den nye fremtid for os? Meget er på vej tilbage til det gamle, men noget vil stå fast fremadrettet. Hvordan bliver vi som ledere bedre til også i perioder at praktisere nærværende ledelse - på distancen? For rigtig mange organisationer vil fremadrettet ønske at give mulighed for at medarbejdere også her efter Covid-19 ind imellem kan arbejde fra hjemmekontorerne rundt omkring i landet.

Mange af jer står formentlig i samme situation lige nu og fortsat i fremtiden. 

To af de vigtigste ingredienser i enhver form for god ledelse er nærvær og kontinuitet. Hvordan praktiserer vi resultatskabende og nærværende ledelse, selvom der i perioder kan være skruet lidt op for den fysiske distance? Hvordan sikrer vi, at medarbejdere og teams i organisationen fortsat har fokus på at realisere de mål, som jo ikke har ændret sig, bare fordi vi kan være lidt begrænsede i fysiske mødeformer?

Med afsæt i ledelsesforskningen og konkrete praktiske erfaringer vil vi udforske, hvordan vi kan skabe nærværende ledelse i alle situationer. Og vi vil give vores bud på, hvad der er de vigtigste ledelsesopgaver nu og fremover.

Vi illustrerer også, hvordan vores 1:1-modul kan bruges til at skabe nærvær og kvalitet også i situationer med fx hjemmearbejde, så vi sikrer, at vi når vores målsætninger og kontinuerligt udvikler den enkelte medarbejder.

Oplægsholdere: Joachim Langagergaard og Poul Langagergaard

Pris: GRATIS (husk at melde afbud, hvis du bliver forhindret)

Tid og sted: Fredag d. 1. oktober 2021 kl. 13.00 – 14.30 på Zoom 

Joachim_L1_beskåret-1

Joachim Langagergaard

Partner og direktør i Musskema.dk, Cand.scienct.pol fra Aarhus Universitet

Med mere end 20 års ledererfaring hos blandt andet Berlingske Medier har Joachim Langagergaard indgående kendskab til daglig ledelse af medarbejdere. Denne erfaring er koblet sammen med solide ledelsesteorier på området og en anerkendende tilgang til medarbejderudvikling.

Poul

Poul Langagergaard

CEO og partner i Musskema.dk,
Cand. theol. fra Aarhus Universitet 

Poul har arbejdet med ledelse siden 1976 i stillinger som topchef, personalechef, IT- og kommunikationschef m.m. i både privat og offentligt regi. I tidens løb har Poul undervist hundredevis af ledere om brugen af Musskema.dk og ledelse generelt.