Gratis webinar om værdiskabende MUS-samtaler

Lær hvordan du får mere udbytterige medarbejderudviklingssamtaler

MUS-samtalen – kobling mellem strategiske visioner og individuel udvikling

For nogle medarbejdere og ledere er MUS-samtalen årets vigtigste samtale – for andre skal MUS bare overstås. Så hvad skal der til for, at MUS-samtalen giver mening og får effekt for både medarbejderen selv og for hele organisationens evne til at realisere fælles mål?

På dette webinar vil vi fokusere på, hvordan vi som ledere sikrer, at MUS-samtalen bliver koblet til organisationens strategiske målsætninger og visioner. Hvordan lykkes vi med at koble medarbejderens egen udvikling og egne opgaver til organisationens mål, så medarbejderen har et klart billede af at bidrage til værdiskabelsen?

Vi vil også belyse, hvorfor det er helt nødvendigt at have et empatisk og anerkendende udgangspunkt for MUS-samtalen, hvis den skal have effekt, give mening og ramme plet i forhold til medarbejderens arbejdssituation.

Til sidst vil vi i en gennemgang af Musskema.dk’s digitale redskab udfolde, hvordan man helt enkelt kan gøre det i praksis. Også hvordan man kan arbejde med spørgsmålsformuleringer til den vigtige forberedelse, der styrer samtalens tema og fokus.

Oplægsholdere: Joachim Langagergaard og Jørgen Skovhus Haunstrup

Pris: GRATIS (husk at melde afbud, hvis du bliver forhindret)

Tid og sted: Onsdag d. 27. oktober kl. 13.00-14.30 på Zoom 

Joachim_L1_beskåret-1

Joachim Langagergaard

Partner og direktør i Musskema.dk, Cand.scient.pol fra Aarhus Universitet

Med mere end 20 års ledererfaring hos blandt andet Berlingske Medier har Joachim Langagergaard indgående kendskab til daglig ledelse af medarbejdere.

 

Jøregen

Jørgen Skovhus Haunstrup

Partner og udviklingsdirektør i Musskema.dk,
Ph.d.-stipendiat ved Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse, Aarhus Universitet

Jørgen har de seneste 10 år arbejdet som leder i den offentlige sektor og arbejder i øjeblikket på en erhvervs-Ph.d. der skal undersøge effekten af digitale og analoge ledelsesredskaber.