Gratis webinar om ledelsesudvikling

Bliv klædt på til at arbejde systematisk med ledelsesudvikling som leder, chef eller HR

Ledelsesudvikling

Ledelse er et håndværk og en faglighed, der kan læres og udvikles! Ledelse har markant betydning for, hvordan organisationer udvikler sig og skaber værdi. Derfor giver det også rigtig god mening, at der er stort fokus på ledelsesudvikling i mange organisationer. Men en stor del af de mange millioner kroner, der hvert år bruges på ledelsesudvikling, fører ikke til varige forbedringer af ledelsesindsatsen og resultatskabelsen.

På dette webinar dykker vi ned i forskningen i ledelsesudvikling og giver et perspektiv på, hvordan man i en travl hverdag kan arbejde med løbende ledelsesudvikling til gavn for hele organisationen. Vi ser på, hvilke aspekter af ledelse der er særligt vigtige at udvikle, og hvad der skal til for at ledelsesudviklingen faktisk finder sted og omsættes til bedre målrealisering i organisationen. Feedback, refleksion og selvindsigt spiller en helt central rolle i ledelsesudvikling, og vi vil give vores bud på, hvordan man som leder, chef eller HR kan arbejde systematisk med bl.a. disse tre elementer.

Vi viser også, hvordan Musskema.dk kan understøtte ledelsesudvikling blandt andet ved hjælp af vores 360 graders lederudviklingsmodul, men også flere andre aspekter af vores værktøjskasse.

Oplægsholdere: Joachim Langagergaard og Jørgen Skovhus Haunstrup

Pris: GRATIS (husk at melde afbud, hvis du bliver forhindret)

Tid og sted: Tirsdag d. 31. august kl. 9.00-10.30 på Zoom 

Joachim_L1_beskåret-1

Joachim Langagergaard

Partner og direktør i Musskema.dk, Cand.scienct.pol fra Aarhus Universitet

Med mere end 20 års ledererfaring hos blandt andet Berlingske Medier har Joachim Langagergaard indgående kendskab til daglig ledelse af medarbejdere.

 

Jøregen

Jørgen Skovhus Haunstrup

Partner og udviklingsdirektør i Musskema.dk,
Ph.d.-stipendiat ved Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse, Aarhus Universitet

Jørgen har de seneste 10 år arbejdet som leder i den offentlige sektor og arbejder i øjeblikket på en erhvervs-Ph.d. der skal undersøge effekten af digitale og analoge ledelsesredskaber.