Gratis webinar om det gode arbejdsmiljø, APV

Det gode arbejdsmiljø - APV og udviklende trivsel på din arbejdsplads

Hvordan laver man en god, enkel og relevant digital APV (arbejdspladsvurdering), som fremmer udviklende trivsel, det gode arbejdsmiljø, og som er topsikret GDPR-mæssigt i en digital udfordret verden?

Det vil vi gerne give byggesten til svar på – krydret med gode eksempler.

Hvad er sammenhængen mellem det gode arbejdsmiljø – og god ledelse? Hvor og hvordan fremmer god ledelses et godt klima som forøger arbejdsglæden? Og hvad så, hvis ledelsen ikke bærer i den retning?

Vi sætter fokus på det gode arbejdsmiljø, som jo ikke bare sådan er et frit valg, men som heldigvis er lovreguleret i vores land. APV er noget, man skal gennemføre. Det er lovpligtigt. Men vi skal nødig se APV som en sur pligt – snarere som en fantastisk mulighed for at fremme det gode arbejdsmiljø.

Vi skal se på APV, som nok er fortrolig – men aldrig kan være anonym.

Hvordan og i hvilket omfang kan APV suppleres med anonyme trivselsmålinger?

Og så sætter vi fokus på vores gode digitale redskaber, som er lige til at anvende – og som vil spare organisationen mange timer…

Og vi skal se på nye og spændende – og langt kortere spørgerammer – som kommer rundt om alt det vigtige, og som holder vand i forhold til Arbejdstilsynets anbefalinger.

Oplægsholdere: Joachim Langagergaard og Poul Langagergaard.

Pris: GRATIS (husk at melde afbud, hvis du bliver forhindret)

Tid og sted: Fredag d. 19. november kl. 9.00-10.30 på Zoom 

Joachim_L1_beskåret-1

Joachim Langagergaard

Partner og direktør i Musskema.dk, Cand.scient.pol fra Aarhus Universitet

Med mere end 20 års ledererfaring hos blandt andet Berlingske Medier har Joachim Langagergaard indgående kendskab til daglig ledelse af medarbejdere.

Poul

Poul Langagergaard

CEO og partner i Musskema.dk,
Cand. theol. fra Aarhus Universitet 

Poul har arbejdet med ledelse siden 1976 i stillinger som topchef, personalechef, IT- og kommunikationschef m.m. i både privat og offentligt regi. I tidens løb har Poul undervist hundredevis af ledere om brugen af Musskema.dk og ledelse generelt.