HR træfpunkt 2021 logo

 

 

 

Find os på stand nr. 2.

Onsdag d. 22. september kl. 9-16.

Torsdag d. 23. september kl. 9-16.

Øksnehallen, København

 

Hvad kan HR gøre for at fremme ledelsesadfærd? 

Det er et af de emner, vi gerne vil tale med jer om på vores stand til HR Træfpunkt 2021. 

Ledelsesadfærd har stor betydning for bundlinjen, produktivitet og fokus i organisationen, medarbejdernes arbejdsmotivation og trivsel på arbejdspladsen, hvor meget sygefravær de enkelte medarbejdere har, og hvordan opsigelsesraten udvikler sig i organisationen. 

Derfor er det hensigtsmæssigt at arbejde med at fremme en ledelsesadfærd, der skaber forretningsmæssige resultater og samtidig øger trivslen på arbejdspladsen. 

En ledelsesadfærd, der formulerer en vision, som virker appellerende og opnåelig, og som i dialogen med den enkelte medarbejder kan oversættes til handling ud fra delmål, afklarede ressourcer m.m.

Musskema.dk er et digitalt redskab, der hjælper ledere med at udøve denne adfærd i den travle hverdag. Fx ved hjælp af digital understøttelse af udbytterige dialoger samt mulighed for at lave klare aftaler med remindere ved deadline

Kom forbi til en snak med os om ledelse – og hvad HR kan gøre for at fremme god ledelsesadfærd, som kan ses på bundlinjen. Du kan også se en praktisk demonstration af, hvordan Musskema.dk bruges i forskellige organisationer til at hjælper ledere med at blive endnu bedre ledere.

Vi ses på HR Træfpunkt!